Nieuw seizoen

Geef je op voor Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

26 juli 2021 12:00 Aangepast: 07 september 2021 16:14

In het dagelijkse programma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven helpt ons klus- en tuinteam kijkers met het veranderen van een ruimte in huis of met het aanpassen van de tuin, het balkon of het dakterras. En ja, daarvoor zijn we altijd op zoek naar leuke klussen (en meer) bij jou thuis.

Toegegeven, van een grootse verbouwing komt het niet in de twee dagen tijd die er per huis- of tuinproject is gereserveerd. Maar kleinere metamorfoses, slimme oplossingen en indelingen volledig omgooien, daar zijn we natuurlijk erg goed in! We denken graag met je mee om de woonkamer, slaapkamer, keuken, tuin of het balkon in een ander jasje te steken.

We doen nog meer...

Maar er is meer waar we graag te hulp schieten!

Die geordende keukenkastjes

Ook als je van gekkigheid niet weet waar je moet beginnen met het praktisch indelen van de keukenkastjes, of die losse fotocollectie toch echt eens wilt aanpakken, dan helpen we je graag op weg! 

Of wat dacht je van die perfect gestylde kledingkast? Die wil toch iedereen! Voor opruimcoach Galit is geen klus te groot en geen ruimte te rommelig. Ze kijkt overal doorheen en gaat met jou aan de slag om alles tot in de puntjes te ordenen! Klinkt dat als muziek in je oren? Meld je hier aan.

Heb je een vraag over planten?

Lukt het je maar niet om je planten in leven te houden, wil je weten hoe je je favoriete groene vriend het beste kunt stekken, of tips over het verpotten ervan? Stel je vraag aan Tom via deze link en wie weet wordt deze behandeld in de uitzending! 

Geen kamerplanten, maar wel andere vragen over groene bloeiers? Geen probleem! Heb je last van bladluizen, vragen over het snoeien van je (fruit)boom, tips voor het in vorm houden van je coniferen of een andere vraag over planten of bloemen? Ook dan kan je altijd bij Tom terecht. Meld je hier aan!

Groene hobby, zelf verbouwen of de allermooiste items voor in huis

Wij helpen jou natuurlijk het allerliefst, maar... zijn daarnaast ook op zoek naar mensen met een unieke groene hobby. Maak jij bijvoorbeeld de handigste bakken om toch groente op een balkon te kunnen kweken? Verwerk jij in een handomdraai resthout uit het bos tot een prachtig item voor in huis, of maak je de mooiste "levende" schilderijen en kan je er ook nog eens enthousiast over vertellen? Meld je dan hier aan!

Ook zijn we altijd op zoek naar dat leuke stel dat van een bouwval zelf hun droomhuis maakte én dit vast hebben gelegd op video. Of die ene powerman- of woman die het helemaal alleen deed. Verhalen over huizen en bijbehorende grote verbouwingen, dat vinden we gaaf! Meld je hier aan!

Heb je die aflevering ook gezien waarin Herbert oude telefoons ombouwde tot muziekinstrumenten voor ouderen? Of die waarin Edwin van oude radio's een bluetooth speaker maakte? Heb jij ook zo'n toffe hobby en wil je daar graag over vertellen? Of maak jij te gekke interieur items die we echt moeten zien. Meld je dan hier aan!

Miniatuurvoorbeeld
Meld je aan: huis metamorfose

Hulp nodig bij een huisklus? Laat ons je hulptroep zijn!

Miniatuurvoorbeeld
Meld je aan: tuin metamorfose

Gezocht: saaie tuin, dakterras of balkon om aan te pakken

Miniatuurvoorbeeld
Meld je aan: opruimen maar!

Meld je aan: ordenen en structureren, wij helpen je op weg!

Miniatuurvoorbeeld
Meld je aan: plantenvraag voor Tom

Plantenvraag? Stel ‘m aan Tom!

Miniatuurvoorbeeld
Meld je aan: heb jij en toffe interieur- of tuinhobby?

Aanmelden! Heb jij een gave interieur- of tuinhobby?

Miniatuurvoorbeeld
Meld je aan: zelf je huis verbouwd

Gezocht: aanpakkers die zelf hun huis verbouwden

Fotocredits

Headerfoto: Sonja Velda

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore