Lifestyle

Waarom je nooit celeb-foto's aan je kapper moet laten zien

22 juli 2019 12:45
Kim Kardashian Beeld © ANP

Volgens de Australische celebrity-kapper Anthony Nader heeft het niet altijd zin om foto's van je favoriete ster als voorbeeld naar de kapper mee te nemen. "De foto kan wel helpen, maar er is geen garantie dat het resultaat hetzelfde is", aldus Nader.

"Houd alleen wel in gedachte dat een kapper een kapper is en geen goochelaar"

Anthony Nadar heeft gewerkt met Cate Blanchett en Abbey Lee Kershaw, dus hij weet wat hij doet met een schaar. Toch vindt hij het vervelend als iemand met een foto van een grote ster zijn salon in komt lopen.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Kapper Shanice van de Sanden is regelrechte hit

"Ik heb in mijn dertigjarige carrière oneindig veel vrouwen in mijn stoel gehad die een foto van Beyoncé, Rihanne, Cardi B, Zoe Kravitz. Ze keken me dan recht in mijn ogen en zeiden dat ze dat wilden." aldus Anthony. 

Volgens Anthony is het in het kappersvak belangrijk om te weten hoe verschillende celebs hun haar laten doen. "Hun kapsels kosten vaak uren werk en er zitten ook vaak extensions of haarstukken in."

 

Toch is Anthony niet helemaal tegen het meenemen van foto's naar de kapper. "Je moet ze alleen zien als richtlijn, niet als iets wat gekopieerd kan worden. Als je foto's meeneemt, neem er dan niet meer dan acht mee. Leg ook uit wat je het mooiste vindt aan het kapsel. Op die manier snapt de kapper welke hairdo jij hoopt te krijgen. Houd alleen wel in gedachte dat een kapper een kapper is en geen goochelaar."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Geen bezoek aan de kapper voor Bridget in Zwakste Schakel

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore