Liefde & relaties

7 prachtige trouwlocaties

08 mei 2019 10:48 Aangepast: 10 mei 2019 11:29
Beeld © iStock

Als je binnenkort gaat trouwen, weet je hoe lastig het is om de perfecte trouwlocatie te vinden. Inspiratie nodig? Eigen Huis & Tuin zet zeven prachtige en verrassende trouwlocaties voor je op een rij.

1. Werelds aan het strand – Ouddorp

Beachclub Werelds aan het strand ligt op een idyllisch privé-eiland wat ideaal is voor jullie privacy. De huwelijksceremonie is mogelijk op het strand. Dus waarom zou je voor een zwoele, zomerse bruiloft nog naar het buitenland moeten? Bovendien kun je de mooiste dag van je leven perfect afsluiten door te overnachten in een van de luxe accommodaties op het strand. 

2. Paviljoen Het Houtse Meer – Den Hout

Een ceremonie aan het strand bij het meer, de gasten op witte stoeltjes met uitzicht op het water en een stoere, maar gezellige industriële sfeer binnen in de zaal. Wat wil je nog meer? Helaas biedt het Nederlandse weer geen garanties, dus daarom heeft paviljoen Het Houtse Meer altijd een slecht weer-scenario klaarliggen.

3. Landgoed Rhederoord - De Steeg

Het lijkt misschien een gigantisch landgoed, maar toch vind je er genoeg knusse en intieme ruimtes voor een prachtige bruiloft. Wat ook ideaal is aan deze trouwlocatie, is dat je de complete bruiloft zowel binnen als buiten kunt vieren. Het is trouwens mogelijk om het hele landgoed af te huren, zodat alle gasten kunnen overnachten en het feest tot in de late uurtjes door kan gaan.

4. Kasteel Tongelaar - Mill

Kasteel Tongelaar en Boerderij de Benedenhof liggen op het prachtige Landgoed Tongelaar. Het kasteel ligt er schilderachtig bij in de zomerzon en is daarom de perfecte locatie voor iedereen die droomt van een sprookjeshuwelijk. De receptie, het diner en het feest kunnen jullie vieren in de prachtige grote Barn, in de oude Jachtkamer, buiten op de open velden, in het historische perenlaantje of op het binnenplein. De keuze is reuze.

5. Landgoed De Olmenhorst – Lisserbroek

Hou je van groen? Dan is Landgoed De Olmenhorst echt iets voor jou, want op deze locatie kun je tussen de fruitbomen of onder een eeuwenoude boom elkaar het jawoord geven. In de lente kleurt het landgoed wit-roze door alle bloesem, dus je kunt je wel voorstellen dat dat er prachtig uitziet.

6. Parc Broekhuizen – Leersum

Het landgoed van Parc Broekhuizen ligt midden in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Deze unieke trouwlocatie heeft alles te bieden waar je als aanstaand bruidspaar van kan dromen. Het landgoed mag dan misschien honderden jaren oud zijn, de inrichting van dit gerestaureerde kasteel is modern, met respect voor de historie en met verrassende elementen. Tijdens je bruiloft ga je in dit landgoed op grote culinaire en visuele ontdekking.

7. Brasserie Buitenhuis – Valkenburg

Brasserie Buitenhuis is een prachtig trouwlocatie aan het Valkenburgse Meer. Deze locatie straalt een heerlijke, ontspannen sfeer uit, zodat jij en je partner volop kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. En geniet ’s avonds samen met alle gasten van de adembenemende zonsondergang. Ook leuk: stap na het diner samen met alle gasten op de trein van Stoomtrein Katwijk Leiden en maak een ritje langs het Valkenburgse Meer.

Eigen Huis & Tuin / Demi Schoenmakers

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore