Waarschuwing

Moeder beschermt baby tegen hagelstenen en zit onder de blauwe plekken

12 oktober 2018 09:31 Aangepast: 12 oktober 2018 16:12
Fiona plaatste foto's van haar verwondingen op Facebook. Beeld © Facebook

Fiona Simpson zat met haar baby in de auto toen ze werd overvallen door megahagelstenen. Ze beschermde haar kindje met haar lijf, met als gevolg overal heftige blauwe plekken, kneuzingen en schaafwonden.

Ze waren net onderweg in de auto in het Australische Brisbane toen de hagelstenen – formaat tennisbal – uit de lucht donderden. Fiona parkeerde haar auto langs de kant van de weg toen de ramen aan weerszijden sneuvelden. Instinctief boog ze met haar hele lichaam over haar dochtertje heen, zodat het kindje niet gewond zou raken.

Gewond

Zelf raakte de jonge moeder wel gewond. Op Facebook plaatste ze foto's van haar lijf dat onder de blauwe en rode plekken zit. Vooral haar rug, armen, schouders, buik en hoofd zijn gekneusd en beurs. Op haar gezicht zitten schaafwonden.  

"Ik heb mijn lesje geleerd vandaag!", schreef Fiona daarna op Facebook, nadat ze terug was uit het ziekenhuis. "Rijd nooit in een hagelstorm!" 

Fiona ving de hagelstenen zodat haar baby niet gewond zou raken. Fiona ving de hagelstenen zodat haar baby niet gewond zou raken.

'Kijk uit, alsjeblieft' 

Ze wil andere mensen waarschuwen voor het gevaar. "Alsjeblieft, wees voorzichtig in dit stormseizoen. Ik ben zo opgelucht dat mijn dochter ongedeerd is." 

Ook roept ze mensen op om tips te geven. "Weet iemand nog een goede crème tegen blauwe plekken?" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oma baby Yassin: 'We staan in de overlevingsstand'

RTL Nieuws

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`