Lifestyle

Dier van de Dag: Pim uit Oostzaan

03 maart 2014 05:00 Aangepast: 26 februari 2015 01:10

Pim komt uit het asiel, maar is zich heel snel thuis gaan voelen bij zijn nieuwe baasjes. Hij is dol op aandacht, dus die krijgt hij als Dier van de Dag!

Naam dier: Pim
Leeftijd: 1,5 jaar
Ras/soort: kort haar zwart/wit
Geslacht: kater
Naam baasjes: Rob,Claudia en Max
Woonplaats: Oostzaan

"Deze topper hebben we uit het asiel gehaald en na nog geen uur voelde hij zich helemaal thuis, zoals je op de foto ziet. Het is een hele lieve kat die veel aandacht wil en graag kroelt. Na drie dagen wordt hij steeds speelser." Zijn baasjes moeten Pim 6 weken binnenhouden en dat is volgens hen een hele uitdaging. "Hij zit voor het  raam te kijken naar de andere katten en vogels. We hebben een grote tuin dus hij wil heel graag op onderzoek. Wij hopen dat Pim net zo gelukkig is bij ons als wij met hem."

Stem of stel zelf een dier voor:

Iedere werkdag nomineert RTL Nieuws een Dier van de Dag. Aan het eind van iedere werkweek maken we bekend welk van deze vijf dieren de meeste stemmen heeft gekregen en daarmee Dier van de Week is geworden. Eigenaar van het Dier van de Week ontvangt behalve eer ook nog een van de befaamde Jan de Hoop-mokken.

Wil je dat Pim Dier van de Week wordt?

Stuur dan een mailtje met in het onderwerp 'Dier van de Week: Pim' naar info@rtlnieuws.nl

Zelf een dier opgeven voor Dier van de Dag?

Stuur een mailtje naar info@rtlnieuws.nl, met minimaal 2 foto's en/of een video van jouw dier. Vergeet niet te vermelden waarom juist jouw beestje zo bijzonder is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore