EditieNL

Van kasteel tot stacaravan: dit zijn de 5 duurste en goedkoopste huizen van 2016

10 januari 2017 18:37 Aangepast: 10 januari 2017 18:44
Beeld © Funda

Veel mensen kunnen er geen genoeg van krijgen: huizen kijken op makelaarssites. En aangezien 2016 het jaar was van de gekte op de huizenmarkt, is het tijd om eens wat huizen op een rijtje te zetten. Wat waren de duurste huizen van 2016? En wat waren de echte koopjes?

De 5 duurste huizen van 2016

Amsterdam

1. Het duurste huis dat in 2016 in de verkoop werd gezet kost maar liefst 18.750.000 euro. Niet echt een koopje dus. Het gigantische huis is te vinden in Amsterdam, in de Van Eeghenstraat. Wat zeg je van het Vondelpark in je achtertuin? 

Thumbnail

 

Thumbnail

 

Thumbnail

Noordwijk

2. Het riante huis dat op nummer 2 van de lijst staat is een huis aan het strand van Noordwijk. Voor 11.000.000 euro mag je jezelf eigenaar noemen van een huis van 839 m². Met 14 kamers, waarvan 9 slaapkamers. Buiten het feit dat het strand in de voortuin ligt, heeft het huis ook een binnenzwembad en een jacuzzi. En ook wel handig: je kunt al je acht auto's kwijt in de garage. 

Thumbnail

 

Thumbnail

 

Thumbnail

Overveen

3. Heb je nou niet genoeg aan die 9 slaapkamers? Dan biedt dit huis op nummer 3 maar liefst 20 slaapkamers. Het huis telt in totaal 34 kamers en 6 woonlagen. De ene kamer heeft een antieke stijl, terwijl een andere kamer weer erg modern is. Voor ieder wat wils dus. Het huis staat in Overveen en komt met zijn prijs van 8.750.000 euro op de derde plek. 

Thumbnail

 

Thumbnail

 

Thumbnail

Amsterdam

4. Nummer 4 op de lijst is wat mysterieus. De foto's laten het huis niet volledig zien. Waarom zou dit zijn? Te zien is wel dat het huis is voorzien van een jacuzzi, een sauna en 11 kamers, waarvan 6 slaapkamers. Het huis kost 8.500.000 euro, maar dan heb je ook wat. 

Thumbnail

 

Thumbnail

Moergestel

5. In een dorpje in Brabant vinden we de nummer 5. Midden in de bossen ligt Landgoed de Hooge Braaken in Moergestel. Kosten: 8.000.000 euro. Maar voor dat geld heb je drie woningen die ieder hun eigen voorzieningen hebben. Je kunt er dus voor kiezen er met meerdere gezinnen te wonen. Het landgoed heeft een oppervlakte 153.153 m². En omdat het landgoed zo groot is, is er een filmpje van gemaakt om een wat beter beeld te krijgen. 

Thumbnail

 

Thumbnail

De 5 goedkoopste huizen van 2016 

Deventer

1. De goedkoopst aangeboden woning in 2016 staat in Deventer. Voor 22.500 euro ben je eigenaar van een appartement in de Laan van Borgele, daar staat de serviceflat Beeckestein. Het appartement heeft twee kamers, waarvan één slaapkamer en een apart toilet. 

Thumbnail

 

Thumbnail

Sirjansland

2. Voor iets meer geld dan de nummer 1, namelijk 24.500 euro, woon je op de Zandweg in het Zeeuwse Sirjansland. De chalet staat op een caravanpark waar een bar, een snackbar, een kantine en een jeu-de-boulesbaan te vinden is. De woning wordt verkocht inclusief het meubilair. 

Thumbnail

 

Thumbnail

Heinkenszand

3. In Heinkenszand, ook in Zeeland, werd op de Stelleweg een stacaravan te koop gezet voor 27.500 euro. De stacaravan is 25 m² en heeft drie kamers, waarvan twee slaapkamers. De woning is verkocht. 

Thumbnail

 

Thumbnail

Veendam

4. Dit appartement in Veendam werd in de markt gezet voor 29.000 euro. Het heeft maar twee weken in de verkoop gestaan. 

Thumbnail

 

Thumbnail

Heelsum

​5. Voor 35.000 euro heb je dit appartement in Heelsum (die trouwens onder voorbehoud is verkocht). Het appartement heeft een aparte toilet en twee kamers, waarvan één slaapkamer. 

Thumbnail

 

Thumbnail

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op www.rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`