Valentijnsdag

Blunders met Valentijn: 'Zo'n lingeriesetje is nooit meer de slaapkamer ingekomen'

14 februari 2018 10:36 Aangepast: 27 februari 2018 15:26
Beeld © ANP

Over de hele wereld geven verliefde stelletjes elkaar vandaag extra aandacht, want het is weer Valentijnsdag. Heb jij eigenlijk al nagedacht over wat je gaat doen? Of je überhaupt iets wil doen? Want niet ieder vriendelijk gebaar is een even groot succes, blijkt wel uit de reacties die wij kregen op Facebook.

Wij vroegen maandag naar jullie leukste Valentijnsbloopers en dat hebben we geweten ook. Zo vertelde Michelle over haar eerste of tweede Valentijn samen met haar vriend. Ze wilde hem verrassen met een lingeriesetje van snoepgoed. Dat leek misschien een goed idee, totdat ze het aantrok. Binnen no time kleurde het lichaam van Michelle rood en blauw. En dat betekende meteen het einde van hun romantische avondje.

"Ik ben direct onder de douche gesprongen", zegt Michelle. "Maar het kostte nog een hoop moeite om die troep van m'n lichaam te krijgen." Nu keert de anekdote (bijna) ieder jaar terug met Valentijnsdag. Michelle en haar vriend zijn tien jaar later nog steeds bij elkaar. Al is zo'n lingeriesetje van snoepgoed nooit meer de slaapkamer ingekomen.

Niet het beste antwoord

Toen de vriend van Kelly onaangekondigd voor haar deur stond met rozen, chocolade en 'veel andere cadeaus', had hij waarschijnlijk op een iets andere reactie gerekend. Zeg maar gerust een 'iets enthousiastere reactie'. Want Kelly reageerde vooral geschrokken toen ze de deur opende. "'ZOVEEL?' Natuurlijk was dat niet het beste antwoord."

ZIE OOK: Zo schiet je dit jaar wél in de roos met je valentijnscadeau

Iris kocht een confettikanon gevuld met hartjes. Alleen kreeg ze het zelf niet voor elkaar. Althans, niet totdat haar vriend plotseling voor haar stond om te helpen. "Precies op dat moment gaat dat ding af in zijn gezicht met een behoorlijke knal. Hij schrok zo erg dat hij megaboos werd. De avond eindigde in een drama!"

Commercieel

Richard 'vergeet' Valentijn al 37 jaar oud op rij. Al kunnen wij ons niet aan de indruk onttrekken dat-ie dat expres doet. En trouwens, zo'n zelfde reactie komt wel heel vaak voor. Veel van onze volgers op Facebook vinden de dag nogal commercieel. "Vroeger was het niet meer dan een kaartje sturen naar een vriendje waar je verliefd op was of andersom", zegt Loes. "En toen ik jong was, bestond het helemaal niet… Ik word oud."

Meer op rtlnieuws.nl:
Gordon verscheurd door verdriet vanwege Italiaans Valentijnsdrama

`