We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

02 maart 2017 14:48

Show me the money! RTL Z organiseert financieel specialistendebat

Show me the money! RTL Z organiseert financieel specialistendebat

Op maandagavond 6 maart om 20:30 uur organiseert RTL Z een debat tussen de vier financieel specialisten van CDA, PvdA, GroenLinks en de VVD over de financiële beloftes van Den Haag.

Want wat is het Binnenhof van plan met uw geld? Rond vier thema’s: werk, wonen, de euro en ongelijkheid gaan Rik Grashoff (GL), Pieter Omtzigt van het CDA, Henk Nijboer (PvdA) en Mark Habers (VVD) de strijd met elkaar aan. Ook krijgt iedere kandidaat maximaal 1 minuut om een punt uit zijn programma in een vlammende pitch te verkopen.

Het debat, dat live op de Facebookpagina van RTL Z te zien zal zijn, staat onder leiding van Roland Koopman. Financieel journalisten Hella Hueck en Anna Dijkman zullen de kandidaten tijdens het debat beoordelen, commentaar geven en daar waar zij dat nodig achten aanvullende vragen stellen.

Topnieuws