Ga naar de inhoud
Geld en Werk

Sportketen Topshelf trekt in V&D Arnhem, wil meer vestigingen

Beeld © ANP

Er is weer een huurder gevonden voor V&D-panden. Na Decathlon trekt nu ook sportwinkelketen Topshelf in een vestiging; het onderhandelt over nog zes of zeven winkels.

Topshelf is rond met een deal in de vestiging in Arnhem, en praat met verhuurders over nog zes of zeven winkels in grote steden. De keten heeft nu zelf vijf vestigingen, in Leerdam, Beuningen, Rotterdam, Cruquius en Utrecht, maar wil groeien naar een landelijke dekking.

De winkel in Arnhem wordt de grootste winkel van allemaal, met 8400 vierkante meter. Het bedrijf geeft aan dat het er een uitgebreid assortiment gaat verkopen; naast sport en lifestyle producten, gaat het er onder andere ook reis- en schoolspullen verkopen.

Oud-V&D'ers in de winkel
In de Telegraaf geeft directeur Inge van Kemenade aan dat de nieuwe zaak werk zal opleveren aan 80 tot 100 mensen, en dat het bedrijf daarvoor wil proberen om zoveel mogelijk oud-V&D'ers aan te nemen.

Verschillende partijen azen nog steeds op de beste winkelpanden van V&D. Naast het Canadese Hudson's Bay is ook sportketen Decathlon in onderhandeling met verhuurders van winkelpanden. Die keten heeft al een contract gesloten voor het pand in Den Haag en heeft interesse in de vestigingen in Amsterdam en Utrecht.