Geld en Werk

Werk! Veilinghuis Catawiki zoekt 300 werknemers

21 maart 2016 13:25 Aangepast: 01 augustus 2017 01:30
"Bij voorkeur afhalen in San benedetto del tronto (Italië)", staat er bij deze FORD T (1923) op Catwiki.nl Beeld © Catwiki.nl

Er is werk zat! Althans, bij online veilinghuis Catawiki. Het bedrijf is op zoek naar maar liefst 300 werknemers. Een flinke groei op het huidige personeelsbestand van 400 man.

Catawiki is een soort marktplaats en catalogus in één. Het biedt exclusieve verzamelingen, van postzegels tot oldtimers en van horloges tot oosterse tapijten.

Vorig jaar berekende Deloitte al dat het veilinghuis het snelst groeiende technische bedrijf van Nederland was, maar die groei zet voorlopig nog flink door. Het personeelsbestand verdubbelde het laatste half jaar van 200 naar 400 mensen. Eind dit jaar moeten dat er dus 700 zijn.

Het bedrijf, met kantoren in Assen, Amsterdam, Berlijn, Parijs, Londen, Madrid en Rome, zoekt naast programmeurs ook honderd medewerkers voor de afdeling klantenservice in Assen en Amsterdam. ''We zijn eigenlijk voor al onze afdelingen op zoek naar toptalent, ongeacht de nationaliteit. Catawiki herbergt intussen al 36 verschillende nationaliteiten'', aldus woordvoerder Sandra Kinds.

Telefonische helpdesk
Catawiki opende onlangs een telefonische helpdesk waar gebruikers van de site in zes verschillende talen gratis terecht kunnen met vragen. Kun je Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans of Italiaans? De veilingsite hoort dan graag van je. Daarnaast wordt de site straks ook actief in meer landen. Catawiki is daarom ook nog zoek naar klantenservicemedewerkers die Portugees, Russisch, Pools, Deens, Noors of Zweeds spreken.

Speeddate sessies op 31 maart
Om snel medewerkers te vinden organiseert Catawiki op 31 maart 'speeddatesessies' in de kantoren in Amsterdam en Assen. De gesprekken duren een kwartier. Als het klikt, volgt een tweede ronde.

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore