Geld en Werk

Zo tover je met een klik je LinkedIn om in een fraai cv

12 februari 2018 14:05 Aangepast: 26 februari 2018 19:27

Je cv staat al op LinkedIn, dus waarom zou je elke keer een nieuwe maken? Dat kan veel gemakkelijker, dacht ontwikkelaar Mitch Samuels. Daarom bouwde hij een app waarmee je met een druk op de knop jouw LinkedIn omtovert tot een fraai cv.

De gratis app Ceev is te downloaden als extensie voor de Chrome-browser. Zodra je de extensie hebt geïnstalleerd open je jouw LinkedIn-pagina en druk je op de knop van Ceev. Hij scant de pagina, haalt alle informatie op en plaatst ze op een kant-en-klaar cv.

Vier designs

Ceev biedt vier designs in negen verschillende kleuren en drie lettertypen aan. Op die manier kun je jouw cv zo persoonlijk mogelijk maken, bijvoorbeeld met een strak design met een zakelijk lettertype of juist een minimalistisch ontwerp.

Indien je de opbouw of tekst niet fijn vindt: ook dat kun je gewoon aanpassen met een druk op de knop. Als je klaar bent is je cv te exporteren als pdf-bestand of direct te printen. Wel moet je het cv nog even zelf vertalen van het Engels naar het Nederlands. 

​In onderstaande video zie je hoe Ceev werkt:

Gratis

Samuels heeft de app in zijn vrije tijd gemaakt en geeft hem gratis weg. Je kunt een donatie zijn kant op sturen via de website Buy Me A Coffee. Daar kies je één, drie of vijf koppen koffie voor respectievelijk 3, 9 of 15 dollar. De betaling gaat dan via PayPal.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore