Geld en Werk

Rijkste bedrijf ter wereld geeft werknemers voor kerst een T-shirt

19 december 2016 14:55 Aangepast: 29 juli 2017 11:00
Beeld © Getty

Apple, het rijkste bedrijf ter wereld dat 19,5 miljard euro cash heeft liggen, geeft zijn werknemers dit jaar voor kerst: een T-shirt en poster met Apples nieuwe credo.

Alle medewerkers van Apple, waaronder alle Apple Store-medewerkers, krijgen elk jaar een kerstpakket.

Dit jaar bestaat het pakket uit een grijs T-shirt met twee cirkels die bestaan uit alle namen van de steden waar Apple Stores te vinden zijn, én een witte poster met het nieuwe credo van Apple. 

Thumbnail


Thumbnail

Foto's via Macrumors

Voorgaande jaren

De afgelopen jaren werden de medewerkers van Apple, dat op een berg geld van zo'n 233 miljard zit, een stuk meer verwend. Zo kregen ze vorig jaar een Urbeats-oordopjes van Beats samen met negen maanden gratis Apple Music.

In 2014 kregen ze een exclusieve laptoprugtas die normaal gesproken voor 60 dollar over de toonbank gaat.

30 tot 45 euro

Apple gaat trouwens tegen de trend in met de versobering. Uit onderzoek van RTL Z blijkt dat Nederlandse bedrijven dit jaar juist weer meer geld uitgeven aan een kerstpakket: gemiddeld zo'n 30 tot 45 euro. 

De houten planken en draadmanden voor in de kerstpakketten zijn niet aan te slepen, zeggen de groothandels. Ook bierproefpakketten met speciaalbieren, manden gevuld met eten en leuke kaarsjes zijn populair. Daarnaast blijven de traditionele pakketten vol met lekkernijen populair.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore