Geld en Werk

Bedrijf zoekt collega die 'ik doe hier godverdomme alles' mompelt

18 januari 2017 15:30 Aangepast: 18 januari 2017 16:31
Het kantoor van De Vloer

Het klinkt best wel herkenbaar en het Belgische reclamebureau De Vloer heeft er nu ook maar een duidelijke vacature van gemaakt. Het bedrijf zoekt iemand die het bureau zo goed bij elkaar houdt dat hij of zij dagelijks 'ik doe hier godverdomme alles' zit te mompelen.

Het loopt storm bij De Vloer sinds ze dinsdag de vacature van 'Head of Godverdomme Alles' hebben geplaatst. De duizendpoot die ze in Antwerpen zoeken zal er wel tussen zitten.

Je maakt nog kans

"We hebben heel veel kandidaturen binnengekregen, het zal niet lang duren voordat de vacature is vervuld, het is snel gegaan", aldus een woordvoerster tegen RTL Z.

Maar de vacature staat nog wel open en je hebt nog kans. Wat je precies op je visitekaartje wilt hebben, mag je zelf bepalen. De titel 'Office Manager' mag ook, je moet de kaartjes sowieso toch zelf bestellen. "Want da’s weer typisch. Je moet écht godverdomme alles doen bij De Vloer", aldus de advertentie.

Red het team van de afgrond

Het creatieve bureau heeft 11 jonge werknemers en de nieuwe medewerker wordt de spil. "Elke dag opnieuw red je een jong, dynamisch communicatiebureau van de afgrond met keihard werkende mensen die zich binnenkort afvragen hoe ze het in godsnaam ooit deden zonder jou. Want jij, jij doet er godverdomme alles."

Thumbnail

Voor de liefhebbers van de vacature, stuur een cv met korte motivatie naar info@opdevloer.be.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`