Beursspel

Speel het RTL Z Beursspel: leer gratis beleggen en ga naar New York

05 november 2017 10:15 Aangepast: 19 februari 2018 13:36

Het RTL Z Beursspel is weer gestart! Duizenden spelers leren beleggen met 100.000 euro, geheel zonder risico. De winnaar gaat met 2 personen 6 dagen naar New York, inclusief bezoek aan Wall Street. Inschrijven is gratis.

Speel hier het RTL Z Beursspel. Schrijf je nu in!

Met een fictief beginbedrag van 100.000 euro mag je gaan beleggen op de beurs. En het loont om goed je best te doen, want wie na zes weken het hoogste rendement heeft gehaald, wint een geheel verzorgde reis naar New York. 

Voor de beste speler van iedere week liggen er twee kaartjes voor het mooie Rijksmuseum klaar. De 200 spelers die het best hebben belegd, of die juist verlies hebben gemaakt, maar het meest hebben geleerd, mogen in januari gratis naar de RTL Z Dag van de Belegger in het Rijksmuseum.

Samen met ING heeft RTL Z het spel ontworpen, zodat je kennis kan maken met beleggen. Speel mee en laat je informeren door onze deskundigen op de beursvloer en aan tafel in ons wekelijkse programma's. Volg onze beleggingslessen ook online.

Het spel start op maandag 6 november om 8 uur. De finale is op vrijdag 15 december om 22 uur. Schrijf je hier in www.rtlzbeursspel.nl en wie weet vlieg jij naar Amerika. 

Vanaf donderdag 8 november is het Beursspel ook weer op tv te zien. Elke donderdag om 10:45 uur hebben we een 10 minuten update op RTL Z over het spel, hoe je leert beleggen en volgen we de beste beleggers. Online houden we je dagelijkse op de hoogte, ondermeer via rtlz.nl en via onze Facebook- en YouTube-kanalen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore