Ga naar de inhoud
Royalty

Prinses Charlene straalt in regenboogjurk bij Formule 1

Prinses Charlene Beeld © Getty Images

Max Verstappen (25) rijdt afgelopen zondag in zijn woonplaats Monaco van start tot finish aan kop op het stratencircuit. Het is voor 'onze' Max alweer de vierde zege van dit seizoen. Zijn trofee wordt door niemand minder dan prins Albert van Monaco (65) aan hem overhandigt, maar het is zijn vrouw Charlene (45) die de show steelt.

Prinses Charlene heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad. Als ze in 2021 voor een kort tripje naar Zuid-Afrika reist, krijgt de vakantie een vervelende wending. Ze loopt een keel-, neus- en oorinfectie op en moet daardoor maanden daar verblijven. Hierdoor kan ze haar man en kinderen langere tijd zien. Als ze eindelijk weer naar huis mag, blijkt ze mentaal en fysiek uitgeput te zijn en wordt ze opgenomen in een privékliniek in Zwitserland.

Het verblijf heeft haar goed gedaan, want vandaag de dag zit ze een stuk beter in haar vel en is steeds meer in het openbaar te zien. Zo ook afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van Monaco. De vorst mag zelfs samen met haar man Albert de trofee uitreiken aan Max.

Paleis
Lees ook:
Paleis van Monaco ontkent scheidingsgeruchten prins Albert en Charlene

Dat doet ze in een maxi-jurk van het merk Akris waarin een subtiel regenboogmotief te zien is, mogelijk om de lhbtiq+-gemeenschap te steunen.

Ook Hollywoordsterren als Tom Holland, Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones waren dit weekend aanwezig, net als voetballer Neymar, oud-tennisster Maria Sjarapova en model Alessandra Ambrosio. Een aantal van hen maakte een praatje met Christian Horner, de teambaas van Red Bull Racing. Zijn vrouw, oud-Spice Girl Geri Horner was ook aanwezig.

Van Tom Cruise tot Shakira: sterren zien Max Verstappen winnen in Miami

02:08
Prins
Lees ook:
Prins Albert trots op prinses Charlene na 'heel moeilijk jaar'