Ga naar de inhoud
Royalty

Noorse prinses scheert haar af voor het goede doel

Princess Märtha Louise en Maud Angelica Beeld © ANP

De twintigste verjaardag van Maud Angelica Behn, de dochter van prinses Märtha Louise van Noorwegen (51) en de overleden schrijver Ari Behn, is op een speciale manier ingeluid. Op TikTok laat de royal zien dat ze al haar haren afknipt om te doneren aan het goede doel.

Wanneer Maud op het idee is gekomen om haar lokken te doneren, is niet bekend. Wel laat ze vanaf een maand voor haar verjaardag zien dat ze zich aan het 'voorbereiden' is op de grote dag. Vervolgens telt ze in het filmpje met verschillende beelden af naar haar verjaardag, waarop ze onder toeziend oog van veel dierbaren eerst haar haren afknipt en vervolgens zichzelf een zogenaamde buzzcut aanmeet. Het filmpje levert de royal meer dan 17.000 likes op. 

Bekijk de beelden hieronder. 

Noorse
Lees ook:
Noorse prinses Märtha Louise stelt huwelijk met omstreden sjamaan uit

Maud is de oudste dochter van prinses Märtha Louise van Noorwegen en wijlen Ari Behn. Na de geboorte van Maud in 2003 bevalt de prinses ook van Leah Isadora (2005) en Emma Tallulah (2008). Märtha Louise woont officieel met haar dochters net buiten de hoofdstad Oslo, maar spendeert ook veel tijd in de Verenigde Staten met haar omstreden verloofde Durek Verrett. 

Noorse
Lees ook:
Noorse prinses Märtha Louise verloofd met sjamaan