Ga naar de inhoud
Royalty

Jeroen Snel: 'Het gaat niet om badpak van Eloise, maar om monarchie'

Jeroen Snel en Eloise van Oranje Beeld © ANP

Royaltyverslaggever Jeroen Snel (53) wilde met zijn opmerking over 'gravinfluencer' Eloise (20) en haar badpak 'wijzen op het feit dat de monarchie soms een beetje gewoon aan het worden is'. Dat laat hij zaterdag weten aan het ANP in reactie op het commentaar van prins Constantijn (53) over zijn woorden in RTL Boulevard. Constantijn stelde vrijdagavond niet te snappen dat er commotie is over het feit dat zijn dochter in badpak op televisie kwam.

"Het doet misschien wat af aan het beeld dat ik persoonlijk van de monarchie heb"

"Het gaat mij absoluut niet om zijn dochter", beklemtoont Jeroen. "Ik gaf mijn commentaar over het feit dat een lid van de koninklijke familie in badpak verschijnt. Het moet kunnen, alles moet kunnen. Maar het doet misschien wat af aan het beeld dat ik persoonlijk van de monarchie heb."

Jeroen beklemtoont dat hij dit ook zou hebben gezegd als het ging om een mannelijke royal in zwemkleding.

Prins
Lees ook:
Prins Constantijn snapt commotie over badpak van Eloise niet

De royalty-expert wijst er op dat hij zijn commentaar in RTL Boulevard alleen maar gaf omdat hem die vraag specifiek werd gesteld. Eloise doet mee aan het RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje en deed tijdens de aflevering die eerder deze week te zien was een fotoshoot in badpak. Daar kwamen veel reacties op. Jeroen noemde dit optreden van Eloise een 'grensgevalletje'.

Mandy
Zie ook:
Mandy Woelkens haalt uit naar Jeroen Snel na kritiek op Eloise van Oranje: ‘Sprookjes bestaan niet’

Constantijn beklemtoonde vrijdag het leuk te vinden dat zijn 20-jarige dochter meedoet aan het programma.

Het fragment:

Jeroen Snel kritisch over gravin Eloise in badpak: 'Dit is wel de grens'

03:09