Ga naar de inhoud
Royalty

Rebel Wilson blikt terug op ontmoeting met Meghan: 'Ze was niet cool'

Beeld © Getty Images

Als Rebel Wilson (43) vrijdagavond te gast is in 'Watch What Happens Live' heeft ze niets dan lovende woorden over voor prins Harry (38). De actrice vertelt dat ze ontzettend gecharmeerd is van de Britse royal als ze hem en Meghan Markle (41) onlangs tijdens een polowedstrijd tegenkomt. Meghan daarentegen heeft geen goede indruk op haar gemaakt.

"Ze had niet die natuurlijke warmte die Harry wel heeft"

Rebel vertelt dat ze op het moment van de ontmoeting ook haar moeder bij zich heeft. "We gingen naar Santa Barbara en daar kwamen we Harry tegen. Hij had echt niet aardiger kunnen zijn." Als presentator Andy Cohen vraagt of ze Harry en Meghan al eerder heeft ontmoet, vertelt Rebel dat dit niet het geval is. "Nee, maar we hebben wel een gemeenschappelijke vriend, een polo-speler."

Rebel
Lees ook:
Rebel Wilson verbannen uit Disneyland door toiletselfie

Vervolgens kan ze het niet laten om naar Meghan uit te halen. "Meghan was niet zo cool", zo vertelt ze. "Ze had niet die natuurlijke warmte die Harry wel heeft. Maar dit kan ook te maken hebben gehad met mijn moeder. Zij stelde haar namelijk allerlei vragen. Misschien dacht ze wel, wie zijn deze gekken uit Australië?"