Ga naar de inhoud
Royalty

Koning Charles staat open voor terugkeer Harry: 'Zou leuk zijn'

Prins Harry en prins Charles Beeld © Getty Images

Ondanks dat prins Harry (38) middels zijn documentaire en boek schepen achter zich heeft verbrand wat betreft zijn koninklijke familie, zou koning Charles het 'leuk' vinden als hij terugkeert. Dat zegt hij vandaag tijdens zijn bezoek aan de universiteit van Londen.

Op beelden, in handen van The Daily Mail, is te zien dat een toeschouwer 'breng Harry terug' roept. Met zijn 74 jaar hoort de koning het in eerste instantie niet goed, waarop hij 'wie?' antwoordt, waarna hij 'dat zou leuk zijn' zegt. Daarmee maakt de koning opnieuw duidelijk dat zijn zoon ondanks hun gebrouilleerde band welkom is in de familie. 

Prins
Lees ook:
Prins Harry laat kroning Charles wellicht aan zich voorbijgaan

Daarmee is op papier de weg vrij voor Harry om zijn gezicht weer te laten zien in Engeland. Zoals tijdens de kroning van zijn vader in mei, bijvoorbeeld. Het is nog maar de vraag of Harry en zijn vrouw Meghan de uitnodiging accepteren. Het is onduidelijk of ze de onderlinge spanning na het roemruchte boek van Harry al hebben uitgesproken.

Voor zover bekend is, heeft de familie nog niet de lang verwachte excuses aan Meghan aangeboden waar Harry zo naar verlangt. Bovendien heeft zijn broer William na Harry's uitspraken in zijn boek ongetwijfeld nog een appeltje met hem te schillen.

Wordt vervolgd. 

Boek prins Harry onthult ruzies over paascadeaus en lipgloss

05:15
Prins
Lees ook:
Prins Harry wil excuses van Charles en William aan Meghan