Ga naar de inhoud
Royalty

Beruchte interview met prins Harry maandag in Nederland te zien

Prins Harry Beeld © ANP Foto

Het exclusieve interview met prins Harry (38) door journalist en 'ITV News at Ten'-presentator Tom Bradby (55) is maandag 9 januari te zien bij Videoland. Aanstaande zondag wordt in de UK het gesprek uitgezonden waarin de hertog van Sussex uitgebreid praat over een reeks onderwerpen, waaronder zijn persoonlijke relaties, nooit eerder vertelde details rond de dood van zijn moeder Diana, en een vooruitblik op zijn toekomst.

"Harry's versie van de gebeurtenissen bevat veel elementen die we nog nooit eerder hebben gehoord"

Het 90 minuten durende interview, geproduceerd door ITN Productions voor ITV, wordt uitgezonden vlak voordat prins Harry's autobiografie Spare wordt gepubliceerd door Transworld op dinsdag 10 januari. Prins Harry gaat vanuit Californië, waar hij nu woont, uitgebreid in op het leven binnen en buiten de koninklijke familie. In gesprek met Tom Bradby, die hij al meer dan 20 jaar kent, vertelt hij zijn persoonlijke verhaal, in zijn eigen woorden.

Memoires prins Harry onthullen meest persoonlijke details: ‘Overtreft alle verwachtingen’

06:09
Opmerking
Lees ook:
Opmerking over hormonen oorzaak van ruzie Meghan en Kate

“Het komt zelden voor dat een lid van de koninklijke familie zo openlijk spreekt over zijn of haar ervaring in het hart van het instituut. Tom Bradby's interview met prins Harry is er één die iedereen met interesse in de Britse monarchie zou moeten willen zien", aldus Michael Jermey, ITV Director of News and Current Affairs.

Ian Rumsey, ITN Productions Managing Director and Executive Producer: "Harry's versie van de gebeurtenissen bevat veel elementen die we nog nooit eerder hebben gehoord. Het is een rauw en intiem perspectief op zijn relaties met de mensen die het dichtst bij hem staan en de momenten die hem hebben gevormd."

Prins
Lees ook:
Prins Harry doet boekje open over ontmaagding door 'oudere dame'

Harry: The Interview is maandag 9 januari te zien bij Videoland.