Ga naar de inhoud
Royalty

Laatste drie afleveringen docuserie Harry en Meghan nu te zien

Prins Harry en Meghan Markle Beeld © Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex/Netflix

De laatste drie afleveringen van de Netflix-documentaire 'Harry & Meghan' zijn donderdag te zien. In een trailer die eerder verschijnt van het tweede deel van docu vertelt Meghan (41) dat ze 'aan de wolven wordt gevoerd' voordat ze Groot-Brittannië verlaat met haar man.

"Ik vraag me af wat er met ons was gebeurd als we niet weg waren gegaan"

"Ik vraag me af wat er met ons was gebeurd als we niet weg waren gegaan", zegt prins Harry in de trailer. Meghan wijst erop dat hun beveiliging was ingetrokken. "Iedereen in de wereld wist waar we waren."

Docuserie
Lees ook:
Docuserie Harry en Meghan scoort record op Netflix

Harry en Meghan lijken in de laatste afleveringen opnieuw de aanval op het paleis te openen. De prins suggereert in de trailer dat het hof heeft gelogen om zijn broer prins William te beschermen. "Ze waren nooit bereid om de waarheid te vertellen om ons te beschermen", zegt hij. Ook stelt de zoon van koning Charles dat het paar slachtoffer was van 'gaslighting', oftewel geestelijke manipulatie.

Prins
Lees ook:
Prins Harry doet felle uitspraak over William in nieuwe Netflix-trailer

De eerste drie afleveringen van de Netflix-docu waren vorige week donderdag al te zien. Daarin vertelde het stel onder meer over hoe ze elkaar ontmoetten, Harry's moeder prinses Diana en de slechte verhouding met de Britse paparazzi.

Jeroen Snel 'houdt weer van Harry' na zien Netflix-docu

11:06
Meghan
Lees ook:
Meghan Markle 'door Brits koningshuis gebruikt als zondebok'