Ga naar de inhoud
Royalty

Piers Morgan boos dat hij te horen is in docu Harry en Meghan: 'Uitbuiting'

Piers Morgan Beeld © ANP

Piers Morgan (57) is er niet blij mee dat hij te horen is in de trailer van de Netflix-documentaire 'Harry & Meghan'. De Britse tv-presentator zegt 'getraumatiseerd' te zijn door 'deze uitbuiting'.

"Prinses Pinocchio en prins Hypocriet gebruiken mijn stem voor hun gruwelijke serie"

In de trailer zegt Piers over Meghan dat zij 'een koninklijke rockster' in wording is. Inmiddels is het geen geheim dat Piers minder gecharmeerd is van prins Harry en Meghan, die hun koninklijke taken hebben neergelegd. 'Prinses Pinocchio en prins Hypocriet gebruiken mijn stem voor hun gruwelijke serie', schrijft Piers op Twitter.

Piers
Lees ook:
Piers Morgan zet na twaalf jaar punt achter carrière bij ITV

Harry & Meghan gaat over het verloop van de relatie van de hertog en hertogin van Sussex, liet Netflix weten. 'Van het begin van hun verkering tot de uitdagingen en controverses waardoor zij afstand namen van de koninklijke familie.' De serie bevat interviews met familie en vrienden, die zich nog niet eerder publiekelijk over het stel hadden gesproken. Ook historici en journalisten komen aan het woord.

Piers
Lees ook:
Piers Morgan zaagt ook Harry door: 'Meest racistische royal'

Annemarie kijkt uit naar huilende Meghan in Netflix-docu

04:48

Netflix brengt de documentaireserie Harry & Meghan in twee reeksen uit, maakte de streamingdienst maandag bekend. De eerste drie afleveringen verschijnen donderdag en de andere drie volgen een week later. Netflix deelde vorige week een eerste trailer van de reeks met alleen de releasedatum van 8 december.