Ga naar de inhoud
Royalty

Harry en Meghan lanceren dramatische trailer Netflix-documentaire

Harry & Meghan Beeld © Netflix

Pak de popcorn er maar bij. Prins Harry (38) en Meghan Markle (41) delen via Netflix de eerste beelden van hun langverwachte - en, mogen we gerust zeggen, nu al dramatische - documentaire.

"Ik moest mijn gezin beschermen"

Harry, die bepaald niet de bekende stiff upper lip heeft van zijn koninklijke familieleden, laat zich van zijn meest persoonlijke kant zien in dit ene minuutje. De woorden 'Ik moest mijn gezin beschermen' vallen alvast... Meer volgt ongetwijfeld in de hele documentaire, die de naam Harry & Meghan draagt en vanaf 8 december te zien is.

Bekijk de hele trailer hieronder. 

Meghan
Lees ook:
Meghan Markle na diva-beschuldiging: 'Grenzen stellen maakt je niet veeleisend'

Harry en Meghan tekenden in 2020 een contract bij Netflix voor meerdere projecten. Voor de documentaire zijn de twee gevolgd tijdens hun leven in Californië. Aanvankelijk werd de docuserie in december op de streamingdienst verwacht, maar Netflix besloot de releasedatum uit te stellen na veel kritiek op het nieuwe seizoen van The Crown. Zo vond voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk John Major de nieuwe reeks 'een hoop onzin' en Dame Judi Dench liet weten de verhaallijnen in het nieuwe seizoen van The Crown 'gruwelijk onjuist' te vinden.

Netflix benadrukte meerdere keren dat The Crown een 'fictionele dramatisering' van de Britse koninklijke familie is. In de tien afleveringen kwamen de jaren 90 aan bod, als prins Charles en prinses Diana uit elkaar gaan.

Dood Queen Elizabeth hakte erin bij cast The Crown

05:10
'Bedreigingen
Lees ook:
'Bedreigingen richting Meghan Markle kwamen uit extreemrechtse hoek'