Ga naar de inhoud
Royalty

Meghan laat Queen Elizabeth links liggen in podcast

Meghan Markle Beeld © ANP

Na vier weken pauze vanwege het overlijden van koningin Elizabeth, is dinsdag de podcast 'Archetypes' van hertogin van Sussex Meghan (41) weer online gekomen. Koningin Elizabeth komt daarin niet ter sprake, onder meer doordat het gesprek naar verluidt al werd opgenomen voordat zij op 8 september op 96-jarige leeftijd kwam te overlijden.

"Films als Austin Powers en Kill Bill presenteerden karikaturen van vrouwen met Aziatische roots"

De vrouw van prins Harry praat in de nieuwe aflevering van Archetypes met comedian en actrice Margaret Cho en journaliste Lisa Ling, over Aziatisch-Amerikaanse rolmodellen in de entertainmentindustrie. "Films als Austin Powers en Kill Bill presenteerden karikaturen van vrouwen met Aziatische roots, vooral sexy of agressief", stelt ze in de inleiding van de aflevering, waarna ze aangeeft dat deze stereotypen het algemene beeld van vrouwen met een Aziatische achtergrond bepalen.

Nieuw
Lees ook:
Nieuw boek over Meghan Markle royaal gevuld met juice

Meghan lanceerde de Spotify-podcast in augustus en kwam bij die streamingdienst gelijk wereldwijd op de nummer één-positie terecht, maar ze stopte na drie afleveringen toen koningin Elizabeth overleed. In de eerste aflevering van Archetypes sprak Meghan uitgebreid met Serena Williams over het stoppen met tennis, en in de tweede aflevering was Mariah Carey te gast om het te hebben over het label 'diva' dat ze vaak opgeplakt krijgt.

Tranen en betekenisvolle sieraden bij uitvaart Elizabeth II

04:25
'Interview
Lees ook:
'Interview Meghan Markle minder controversieel in Amerika'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore