Ga naar de inhoud
Royalty

Podcast Meghan Markle even on hold wegens overlijden Elizabeth

Meghan Markle Beeld © ANP

De podcast van Meghan Markle (41), genaamd 'Archetypes', krijgt vanwege het overlijden van koningin Elizabeth even geen nieuwe afleveringen. Dat meldt entertainmentsite 'People'.

Dat zal in elk geval deze week niet gebeuren, stelt People. De entertainmentsite meldt verder dat het nog niet bekend is wanneer wel een nieuwe aflevering verschijnt van de podcast, die Meghan vorige maand lanceerde.

Waarom
Lees ook:
Waarom Meghan Markle niet bij het afscheid van de Queen was

De oma van prins Harry, de man van Meghan, overleed afgelopen donderdag op 96-jarige leeftijd. Harry en Meghan, die in de Verenigde Staten wonen, waren al in het Verenigd Koninkrijk om liefdadigheidsbijeenkomsten bij te wonen. Zaterdag sprak het stel samen met prins William en zijn vrouw Catherine met het toegestroomde publiek bij Windsor Castle. De uitvaart vindt komende maandag plaats in Westminster Abbey.

Rouwstoet Queen maakt indruk: 'Kist zien maakt het werkelijkheid'

04:57
Eerste
Lees ook:
Eerste speech King Charles maakt diepe indruk: ‘Komt wel binnen’

Archetypes wordt in onder meer Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada goed beluisterd op Spotify. In de podcast praat Meghan met verschillende gasten over vooroordelen waar vrouwen mee te maken krijgen. Zo sprak Meghan eerder onder meer met zangeres Mariah Carey over het woord 'diva'.

Lookalike
Lees ook:
Lookalike Queen Elizabeth 'uit respect' met pensioen na overlijden