Royalty

Bloemen en matching kleuren: de jaarlijkse fotoshoot van de Oranjes

24 juni 2022 15:54 Aangepast: 24 juni 2022 16:58
Máxima, Ariane, Amalia, Alexia en Willem-Alexander Beeld © ANP

De Oranjes trokken vandaag weer alles uit de kast voor het jaarlijkse fotomoment. Vanwege het slechte weer vond de shoot plaats in Paleis Noordeinde. Dat mocht de pret niet drukken, want de royals staan weer vrolijk gekleurd op de foto's.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane zagen eruit om door een ringetje te halen.

Ariane, Amalia, Willem-Alexander, Alexia, Máxima Ariane, Amalia, Willem-Alexander, Alexia, Máxima
Miniatuurvoorbeeld
Kijk ook:

Zó ziet het voormalig vakantiehuis van de Oranjes er nu uit

Voor de 18-jarige Amalia was het jaarlijkse fotomoment net wat anders dit jaar. De prinses trad voor het eerst op de voorgrond. Zo beantwoordde ze dit jaar alle vragen van de pers. Des te belangrijker om er tiptop uit te zien. Dat deed ze in een maxi-jurk met bloemen van Diane von Furstenberg, die ze eerder al op haar achttiende verjaardag droeg. 

Prinses Amalia Prinses Amalia

De 16-jarige Alexia liet haar jurken in de kast hangen, ze ging dit jaar voor een gekleurde blouse en pantalon van Sandro. De kleurencombinatie groen en wit matchte mooi met de outfit van haar moeder. Ook in de tweedelige set van Alexia kwamen bloemen terug.

Prinses Alexia Prinses Alexia

De jongste van het stel, Ariane, was net als Alexia gehuld in een creatie van Sandro. Als enige droeg de 15-jarige een korte jurk. De beige sleehakken maakten haar minimalistische look af.

Prinses Ariane Prinses Ariane

Wie ook de show stal, en wel in een asymmetrische jurk van Altuzarr, is koningin Máxima. De kleuren groen, wit en blauw zorgden voor een mooi contrast met het beige pak van Willem-Alexander.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima Koning Willem-Alexander en koningin Máxima

De Oranjes namen uitgebreid de tijd voor de foto's. Op één locatie in Paleis Noordeinde werden kiekjes gemaakt van het gezin. 

Máxima, Ariane, Amalia, Alexia en Willem-Alexander Máxima, Ariane, Amalia, Alexia en Willem-Alexander
Máxima, Ariane, Amalia, Alexia en Willem-Alexander Máxima, Ariane, Amalia, Alexia en Willem-Alexander
Máxima, Ariane, Amalia, Alexia en Willem-Alexander Máxima, Ariane, Amalia, Alexia en Willem-Alexander
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zomerfotosessie van de Oranjes: het nieuwe normaal

Het is elke keer weer de vraag wat de Oranjes aantrekken naar speciale gelegenheden. De prinsessen shoppen geregeld in de kast van hun moeder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore