Ga naar de inhoud
Royalty

Prinses Charlene maakt na lange tijd eerste officiële reis

Prinses Charlene Beeld © Getty Images

Prins Albert (64) en zijn vrouw prinses Charlene van Monaco (44) zijn op bezoek in Noorwegen. Charlene heeft het afgelopen jaar veel geworsteld met haar gezondheid en daarom flink wat koninklijke reisjes gemist. Noorwegen is haar eerste officiële reis en dít is hoe ze haar eerste dag heeft doorgebracht.

De prins en prinses brachten hun eerste dag door met de leden van het Noorse koningshuis. Na een lunch met koning Harald en koningin Sonja op het koninklijke landgoed Bygdø, brachten ze gezamenlijk een bezoek aan het Frammuseum in Oslo. Het Noorse kroonprinselijk paar en prinses Märtha Louise vergezelden hen in het museum, waar de opening van een tentoonstelling over Noorse poolexpedities plaatsvond. 

Tijdelijk
Lees ook:
Tijdelijk verblijf prinses Charlene kost 95.000 euro per week

Prinses Charlene testte eerder deze maand positief op corona. Dat was nadat zij een week eerder in het openbaar is gespot tijdens de Grand Prix van Monaco.

Prinses
Lees ook:
Prinses Charlene deelt voor het eerst sinds lange tijd een vrolijk gezinskiekje

In maart vorig jaar keerde de prinses terug naar Monaco nadat ze een oor-, neus- en keelinfectie opliep in Zuid-Afrika. Na haar herstel bleek ze echter mentaal en fysiek oververmoeid te zijn. Om deze reden koos Charlene ervoor om zichzelf in een Zweeds kliniek op te laten nemen. Dit kostte haar 95.000 euro per week. Naast haar gezondheid ging ook het gerucht dat haar huwelijksproblemen de oorzaak waren van haar afwezigheid in Monaco. 

Wat is er aan de hand met prinses Charlène?

04:43