Royalty

Prinses Charlene straalt weer bij eerste evenement met dochter

25 mei 2022 14:04
Beeld © ANP

Wie een beetje interessant wil zijn tijdens Fashion Week heeft een royal op de front row zitten. Voor de Grimaldi's zijn de modeweken al jarenlang vaste prik in de agenda. Dit keer is er zelfs een speciale gast aanwezig bij Monte-Carlo Fashion Week. Niemand minder dan prinses Gabriella (7) treedt in de voetsporen van haar modebewuste familieleden. Haar moeder, prinses Charlene van Monaco (44), begeleidt haar.

"Ik heb genoten van elk moment om mijn prinses voor te bereiden op haar eerste officiële evenement"

Samen met prinses Charlene, die weer eens haar gezicht laat zien in de society van Monaco, bezoekt Gabriella haar eerste officiële evenement. Voor Charlene de uitgelezen kans om één-op-één tijd met haar dochter, die ze vorig jaar zo heeft moeten missen door haar ziekte, door te brengen. 'Ik heb genoten van elk moment om mijn prinses voor te bereiden op haar eerste officiële evenement', laat Charlene weten. 'We kijken uit naar een geweldige avond bij de fashion awards.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Charlene deelt voor het eerst sinds lange tijd een vrolijk gezinskiekje

Prinses Charlene van Monaco voelt zich beter sinds ze in maart de kliniek verliet waar ze werd behandeld vanwege onder meer extreme vermoeidheid. Wel zegt de echtgenote van prins Albert dat haar gezondheid nog steeds 'fragiel' is. Charlene doet het rustig aan. "Ik wil niets overhaasten", legt ze uit in de krant Nice Matin. "Het is een lange, zware en pijnlijke tijd geweest. Ik voel me nu een stuk rustiger."

De prinses kwam afgelopen najaar na een half jaar terug naar Monaco. Charlene was in haar geboorteland Zuid-Afrika voor een kort bezoek, maar bleef noodgedwongen langer omdat ze een infectie had aan haar keel, neus en oren en meerdere keren moest worden geopereerd. Bij thuiskomst was ze oververmoeid en vertrok ze naar een kliniek.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is prinses Charlene nu alweer vertrokken uit Monaco?

Er werd gefluisterd dat niet haar gezondheid, maar huwelijksproblemen de oorzaak waren van de afwezigheid van Charlene. Dit tot grote irritatie van de prinses, die blij is met hoe haar man met de roddels is omgegaan. "Wij hebben net als iedereen emoties en kwetsbaarheden, maar door de vele media-aandacht voor onze familie wordt elke vorm van zwakte breed uitgemeten."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore