Ga naar de inhoud
Royalty

Is prinses Charlene nu alweer vertrokken uit Monaco?

Prinses Charlene Beeld © Getty Images

Amper een maand geleden keerde prinses Charlene (44) terug naar Monaco, maar het lijkt erop dat ze het Zuid-Franse vorstendom alweer de rug heeft toegekeerd. De royal is namelijk gespot in een privévliegtuig. De vraag is alleen: waarheen?

"Ik vind het geen schok dat Charlene Monaco weer heeft verlaten"

Charlene liep begin vorig jaar een keel-, neus- en oorinfectie op in Zuid-Afrika en mocht daarom lange tijd niet naar huis vliegen. Toen ze eenmaal onder het mes was geweest mocht ze weer naar huis, maar ze bleek mentaal en fysiek oververmoeid en verbleef daarom tijdelijk in een Zwitserse kliniek voor 95.000 euro per week.

De prinses keerde halverwege maart weer terug naar haar kinderen en man, prins Albert. Maar volgens de buitenlandse pers heeft ze haar gezin alweer verlaten. Het Australische magazine Who meldt dat Charlene op 21 maart aan boord van een privévliegtuig zou zijn gestapt in Nice.

Prinses
Lees ook:
Prinses Charlene weer thuis bij man en kinderen in Monaco

"Ik vind het geen schok dat Charlene Monaco weer heeft verlaten", zegt Brittani Barger, adjunct-hoofdredacteur van de website Royal Central, in het Australische tijdschrift. "Alles over haar ziekte was nogal geheimzinnig. Het paleis heeft wat informatie gegeven, maar je krijgt het gevoel dat er meer met haar aan de hand is dan ze laten blijken."

Een bron van de Franse krant Voici meldde eerder al dat Charlene verhuisplannen zou hebben en samen met haar kinderen, de tweeling Jacques en Gabriella, ergens anders zou willen wonen. Wellicht dat haar vertrek daar iets mee te maken heeft.

Wat is er aan de hand met prinses Charlène?

04:43
Tijdelijk
Lees ook:
Tijdelijk verblijf prinses Charlene kost 95.000 euro per week