Royalty

Queen Elizabeth voor het eerst weer gespot sinds coronabesmetting

01 maart 2022 16:40 Aangepast: 02 maart 2022 09:46
Beeld © Getty Images

Het lijkt er sterk op dat koningin Elizabeth (95) zich inmiddels weer wat beter voelt. Waar ze vorige week nog een aantal afspraken cancelde omdat ze toch wel last had van haar coronabesmetting, heeft ze dinsdag haar werkzaamheden weer opgepakt en verscheen ze zelfs even voor de camera tijdens een Zoom-gesprek.

Daar blijft het niet bij, want blijkbaar voelde Elizabeth zich afgelopen weekend al zo goed dat ze prins William, Kate Middleton en hun kinderen op bezoek kreeg. Zelfs prinses Beatrice en haar dochtertje Sienna sloten aan, wat betekent dat het een drukke boel was op Windsor Castle. Elizabeth zou op dat moment weer hersteld zijn van het coronavirus, waardoor ze dus weer bezoek mocht ontvangen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koningin Elizabeth cancelt toch al haar afspraken vanwege coronabesmetting

Vandaag werd Elizabeth voor het eerst weer gespot tijdens twee virtuele meetings die ze had vanuit haar huis. Hoewel Buckingham Palace nog niks heeft gezegd over haar herstelstatus, laat een bron aan People weten dat Elizabeth haar werkzaamheden weer volledig zal oppakken en ook al verschillende privé-afspraken gepland heeft staan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Queen Elizabeth test positief op corona

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore