Royalty

Fashion twins: koningin Mathilde kopieert Máxima

08 februari 2022 11:21
Koningin Mathilde en koning Filip Beeld © ANP

De Belgische koning Filip (61) en koningin Mathilde (49) brachten afgelopen week een bezoek aan Oman en de Verenigde Arabische Emiraten. Er stond onder meer een bezoek aan de World Expo in Dubai op de agenda. Koninklijke gasten zijn ze daar wel gewend; afgelopen november kwamen koning Willem-Alexander (54) en koningin Máxima (50) nog op bezoek. Het is echter wel de vraag of ze in Dubai de royals uit elkaar kunnen houden. Mathilde droeg tijdens het bezoek nagenoeg dezelfde outfits - meervoud - als onze koningin.

Mathilde en Máxima zijn wel vaker fashion twins. Niet gek, want de royals shoppen beiden graag bij modehuis Natan. Ook de creaties die ze droegen tijdens hun bezoekjes aan het Midden-Oosten komen van het Belgische modehuis. Koningin Máxima droeg tijdens haar bezoek in Dubai een jurk van Natan met details rond haar taille. Mathilde droeg vorige week bijna dezelfde jurk, alleen had zij die genoemde details onderaan het kledingstuk zitten. Allebei maakten ze de look af met een groene hoed.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Videoland maakt Nederlandse versie The Crown over Máxima

In november koos onze Máxima ook voor een opvallend pak van Natan. Mathilde kopieerde ook deze outfit, zij het wel in een andere kleur. Oordeel zelf wie het beter staat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koningin Mathilde bezoekt supermarkt met mondkapje

Het bezoek van ons koningspaar aan Dubai had in november een extra Nederlands tintje. Niemand minder dan Hind mocht hen aldaar toezingen. Je ziet de beelden hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore