Ga naar de inhoud
Royalty

Harry en Meghan delen kerstkaart met eerste foto dochter Lilibet

Harry en Meghan Beeld © GettyImages

De andere Britse royals hebben inmiddels hun kerstkaart voor 2021 met de wereld gedeeld en dus kunnen Harry (36) en Meghan (40) niet achterblijven. Het is een bijzondere kaart geworden, waarop het hele gezin te zien is - inclusief, voor het eerst, hun pasgeboren dochter Lilibet.

''Archie maakte ons 'mama' en 'papa', en Lili maakte ons een gezin''

Het is een kerstkaart om vrolijk van te worden. Het hele gezin staat lachend op het kiekje en Meghan houdt hun dochter omhoog, waardoor we voor het eerst een glimp van Lilibet opvangen. Ook zien we hun zoontje Archie, die inmiddels een stuk groter is geworden en de rossige haren van zijn vader heeft geërfd.

'Dit jaar, 2021, verwelkomden wij onze dochter Lilibet op deze wereld. Archie maakte ons ’mama' en 'papa', en Lili maakte ons een gezin', staat er onder meer op de kaart geschreven. 

Prins
lees ook:
Prins Harry en Meghan Markle onder vuur door déze boodschap

De familie maakt op de kaart ook bekend meerdere persoonlijke donaties te hebben gedaan. 'Dit jaar hebben we als gezin donaties gedaan aan organisaties die families eren en beschermen. (...) Van een organisatie die gezinnen uit Afghanistan helpt, tot Amerikaanse families die het zwaar hebben.'

Vader
lees ook:
Vader Meghan Markle haalt uit na haar optreden bij Ellen

Afgelopen zomer lagen de Duke en Duchess of Sussex nog onder vuur in de Britse pers vanwege een bericht waarin Harry en Meghan laten weten dat ze zich zorgen maken om de wereld. Die betrokkenheid werd door de Britse pers op z'n zachtst gezegd niet gewaardeerd. Meer daarover in de video hieronder.

Prins Harry en Meghan Markle onder vuur door déze boodschap

05:13