Royalty

Prins Charles heeft onderonsje Leonardo DiCaprio

03 november 2021 20:01 Aangepast: 03 november 2021 20:51
Beeld © ANP

Prins Charles (72) heeft woensdag een ontmoeting gehad met Hollywood-ster Leonardo DiCaprio (46). De twee liepen elkaar tegen het lijf in museum Kelvingrove Art Gallery in Glasgow, waar de prins van Wales op dat moment werd rondgeleid door kledingontwerpster Stella McCartney (50).

Charles is in Glasgow vanwege de internationale klimaatconferentie en bezoekt daaromheen verschillende initiatieven die daar mee te maken hebben, zoals de tentoonstelling van Stella McCartney. De designer, die in 2018 de trouwjurk van Meghan maakte, presenteerde er een expositie met volledig duurzame producten zoals handtassen van gekweekt paddenstoelenleer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Camilla: 'Prins Charles is een complete workaholic'

Leonardo is eveneens naar Schotland gereisd vanwege de klimaattop. Hij maakt zich, net als Charles, al jaren hard voor het milieu en gebruikt zijn bekendheid om mensen attent te maken op de veranderingen in het klimaat. Volgens Britse media spraken de drie elkaar zo'n tien minuten.

Het was overigens niet de eerste keer dat Charles en Leonardo elkaar tegenkwamen. De prins sprak hem in 1997 tijdens de première van Titanic. Een jaar later was het opnieuw raak toen The Man in the Iron Mask voor het eerst werd getoond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Leonardo DiCaprio stapt in Nederlands kweekvlees

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore