Royalty

Thomas Markle blijft interviews doen: 'Tot ik iets van Meghan hoor'

19 oktober 2021 11:44 Aangepast: 19 oktober 2021 12:47

Thomas Markle (77), de vader van Meghan (40), stopt niet met het geven van televisie-interviews. Het is de enige manier waarop hij kan communiceren met de hertogin van Sussex, zo beweert hij in een nieuw gesprek met 'Good Morning Britain'.

"Ik blijf dit doen tot ik iets van haar hoor of tot ze met me praat"

"Ik blijf dit doen tot ik iets van haar hoor of tot ze met me praat. Ik wil minstens een keer per maand een show doen en uiteindelijk begint ze vroeg of laat met me te praten", aldus Markle, die zijn eigen plan 'kinderachtig en een beetje flauw' noemt. "Maar het is echt tijd om met elkaar te praten. We zijn familie."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Samantha en Thomas Markle moesten babynieuws in de media lezen

Thomas vindt het kwalijk dat zijn kleinkinderen opgroeien 'zonder te weten dat ze meer familie hebben'. "Het gaat nu niet alleen meer over mijn dochter en ik. Haar man en twee baby's zijn er nu ook bij betrokken. Dus het is tijd om iets te doen."

Tot dusver zijn alle pogingen van Thomas om contact te krijgen met zijn dochter en haar man prins Harry vruchteloos. Met zijn ex-vrouw Doria Ragland, de moeder van Meghan, lukt het ook al niet. "Ik heb het een paar keer geprobeerd maar ik weet niet eens waar ze nu is. Ik denk niet in Los Angeles of bij Meghan en Harry. Ik weet het niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thomas Markle: 'Oprah Winfrey gebruikt Harry en Meghan'

Markle ontmoette Harry en zijn kleinkinderen Archie en Lilibet nog niet. Hij raakte na de bruiloft tussen Harry en Meghan vervreemd van het koppel vanwege zijn voortdurende contact met de Britse pers.

Eerder dit jaar werd beweerd dat Thomas labiel zou zijn:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore