Royalty

'Harry en Meghan filmen Netflix-docu in New York'

26 september 2021 11:14 Aangepast: 26 september 2021 12:29
Prins Harry en Meghan Markle Beeld © ANP

Prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan (40) hebben hun bezoek aan New York gefilmd. De hertog en hertogin van Sussex werden de afgelopen dagen gespot met een cameraman. Ingewijden vertellen aan de 'New York Post' dat beelden werden geschoten voor een aankomende Netflix-documentaire over het echtpaar.

"Het was een heel fijne ontmoeting"

De Britse prins en zijn echtgenote sloten vorig jaar een meerjarige deal met de streamingdienst om meerdere producties te gaan maken. Naar verluidt is een documentaire over hun leven sinds hun stap terug binnen het Britse koningshuis daar onderdeel van.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry en Meghan maken hun opwachting in New York

Tot nu toe heeft Netflix twee series van Harry en Meghan aangekondigd. Zo werkt de prins aan de docuserie Heart of Invictus, die gaat over het door hem bedachte sporttoernooi voor militairen en veteranen die lichamelijk of mentaal gewond zijn geraakt tijdens hun diensttijd. De hertogin maakt een animatieserie over een 12-jarig meisje dat avonturen beleeft en inspiratie opdoet van diverse invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis.

Harry en Meghan hebben in New York een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van de Verenigde Naties. Daar spraken de hertog en hertogin van Sussex met plaatsvervangend secretaris-generaal Amina Mohammed. "Het was een heel fijne ontmoeting", vertelde Meghan na afloop aan een verslaggever van Reuters. Het paar bezocht het hoofdkwartier tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering, waar demissionair premier Mark Rutte ook aanwezig was.

Mohammed prees de hertog en hertogin vanwege hun werk en toewijding rondom klimaatverandering. In het bijzonder eerde ze het stel voor hun inzet om de klimaatdoelstellingen van de VN te halen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Prins Harry en Meghan Markle vieren kerst in Engeland'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore