Royalty

Prinses Margriet gasthoofdredacteur bij weekblad Margriet

22 september 2021 09:57 Aangepast: 22 september 2021 11:17
De 75e verjaardag van Prinses Margriet Beeld © ANP

Prinses Margriet (78) is gasthoofdredacteur van de nieuwe editie van het weekblad ‘Margriet'. In het tijdschrift vertelt de zus van prinses Beatrix (83) openhartig over haar werk en bezigheden en deelt ze enkele nog niet eerder vertoonde foto's uit haar privé-fotoalbum.

"Ik was met veel plezier gasthoofdredacteur''

Het tijdschrift maakte onder meer een reportage van het werk dat de prinses doet voor SOS Kinderdorpen. Ze wordt gevolgd tijdens een reis naar Oostenrijk waar Margriet sprak met moeders die door de stichting zijn geholpen. Journaliste Marjan van den Berg interviewde de prinses. De 78-jarige royal geeft tips over haar favoriete stad Salzburg en deelt enkele van haar lievelingsgerechten. Echtgenoot Pieter van Vollenhoven staat ook in het blad; hij deelt een selectie van door hen gemaakte natuurfoto's en vertelt daarover.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Prinses Margriet heeft speciale boodschap voor Canadezen

De prinses heeft genoten van de journalistieke werkzaamheden, vertelt ze in het voorwoord van het magazine. "Ik was met veel plezier gasthoofdredacteur. Urenlang grasduinen in oude fotoalbums, mijn favoriete dingen bedenken, vertellen over mijn werk - het was enorm leuk om te doen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Prinses Margriet brengt bezoek aan Wenen voor SOS Kinderdorpen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore