Royalty

'Gekke kant' van prins Philip te zien in nieuwe beelden docu

20 september 2021 17:36 Aangepast: 20 september 2021 17:57

Er komen steeds meer beelden vrij van de documentaire 'Prince Philip: The Royal Family Remembers', die aanstaande woensdag bij de BBC te zien is. In deze documentaire halen leden van het Britse koningshuis herinneringen op aan de in april op 99-jarige leeftijd overleden echtgenoot van koningin Elizabeth (95).

"Mijn vader was geweldig in het organiseren van gekke spelletjes"

Maandag werd op de onlinekanalen van het koningshuis een nieuw clipje gedeeld waarin prins Charles vertelt over zijn vader. "Mijn vader was geweldig in het organiseren van gekke spelletjes", herinnert zich de 72-jarige Charles. "Het leuke aan het hebben van jonge ouders is dat je elkaar achterna kan zitten, al dat soort gekke dingen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Mogelijk laatste gesprek tussen Charles en Philip te horen in docu

Te zien is hoe de kleine Charles op een driewieler in de vorm van een tractor op het bordes van hun huis achter zijn vader aantrapt. Philip zelf rijdt op een normale kleine driewieler en zit op zijn beurt prinses Anne achterna, het jongere zusje van Charles, die op hetzelfde vervoersmiddel rijdt. Een jonge koningin Elizabeth holt achter het gezelschap aan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore