Royalty

'Optekenen levensverhaal prins Harry droom voor iedere ghostwriter'

26 juli 2021 11:56 Aangepast: 26 juli 2021 12:14
Prins Harry en Meghan Markle Beeld © ANP

Het optekenen van het levensverhaal van de 36-jarige prins Harry is de droom voor iedere ghostwriter. Dat schrijft de Engelse ghostwriter Andrew Crofts in een opiniestuk in 'The Times'.

"Hij is rijk, machtig, beroemd en beschadigd, en het grootste cadeau voor een ghostwriter: zijn partner steunt het idee dat hij alles vertelt"

"Prins Harry is de droom van een ghostwriter omdat hij graag over zijn gevoelens praat en eerlijk wil zijn. Hij is rijk, machtig, beroemd en beschadigd, en het grootste cadeau voor een ghostwriter: zijn partner steunt het idee dat hij alles vertelt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins Harry ontkent geruchten voor nóg drie boeken

Eerder deze maand werd bekend dat Harry bezig is met zijn memoires. De Amerikaan J.R. Moehringer, een voormalig Pulitzerprijswinnaar, helpt hem daarbij.

Zondag werd duidelijk dat het bij één boek blijft. Een woordvoerder van de hertog van Sussex ontkende geruchten dat Harry een deal zou hebben gesloten voor nog drie boeken. De memoires van Harry moeten volgend jaar uitkomen. Naar verluidt krijgt Harry 20 miljoen dollar voor zijn levensverhaal.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Memoires prins Harry niet bedoeld om familie kapot te maken

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore