Royalty

Nichtje prinses Diana getrouwd met miljardair in 5 waanzinnige jurken

26 juli 2021 13:12 Aangepast: 27 juli 2021 11:18
Kitty Spencer Beeld © Getty Images

Lady Kitty Spencer, het 30-jarige nichtje van de overleden prinses Diana, is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met Michael Lewis, een 62-jarige miljardair. Tijdens het society event droeg ze maar liefst vijf verschillende trouwjurken. En haar vader? Die was niet aanwezig.

Kitty, de dochter van graaf Charles Spencer en zijn eerste vrouw Victoria Lockwood, is afgelopen weekend getrouwd in Italië. Het huwelijksfeest vond plaats in een prachtig 17e eeuws kasteel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Influencers met blauw bloed die je kunt volgen op Instagram

Voor het sprookjeshuwelijk werden maar liefst vijf jurken uit de kast getrokken, allemaal ontworpen door Dolce & Gabbana. Het nichtje van Diana is namelijk brand ambassador van het modehuis. Alle japonnen werden met de hand gemaakt en varieerden van kleurrijke borduursels op tule tot een Victoriaanse hooggesloten witte jurk met lange mouwen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry en William onthullen standbeeld van prinses Diana

Deze japon van kant is geïnspireerd op de trouwjurk van haar moeder.

Opvallend genoeg miste er wel één accessoire tijdens de bruiloft: de Spencer-tiara. De tiara werd door haar moeder gedragen op haar huwelijksdag in 1989 en ook prinses Diana droeg de tiara op haar huwelijksdag in 1981.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nichtje prinses Diana (28) gespot met rijke, nieuwe vlam (60)

Naast de tiara was er nog een grote afwezige: graaf Charles Spencer. De broer van prinses Diana begeleidde zijn dochter zaterdagavond niet naar het altaar. In plaats daarvan werd ze bijgestaan door haar twee broers: Louis Spencer en Samuel Aitken.

Waarom de graaf niet aanwezig was, is niet bekend - maar het zou natuurlijk te maken kunnen hebben met de coronamaatregelen rond reizen naar het buitenland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore