Royalty

Hier koop je de zomerse jurk van koningin Máxima

16 juli 2021 12:20
Beeld © ANP

Tijdens de jaarlijkse fotoshoot om de zomer in te luiden hebben de Oranjes weer hun beste modebeentje voorgezet. Deze keer zijn de kleuren van hun outfits voor de verandering níet op elkaar afgestemd. Hoog tijd om de mode eens onder de loep te nemen.

Voor de verandering eens géén blauw-witte outfits, maar een bonte verzameling van verschillende kleuren. Máxima in zonnig oranje-geel, Amalia in afstekend rood en Alexia in gifgroen: op elkaar afgesteld is het geheel tijdens deze fotosessie niet. En dat maakt het juist leuk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koninklijke familie straalt tijdens jaarlijkse zomerfotosessie

Koningin Máxima

Josine Droogendijk van de website Modekoningin Máxima heeft zoals altijd als eerste de laatste informatie over de outfits van onze koninklijke familie. Zo valt Máxima voor deze shoot niet terug op haar geliefde modehuizen Natan en Claes Iversen, maar kiest ze voor een ready-to-wear jurk van het Australische merk Zimmermann. De linnen jurk met botanische print is nog steeds te koop en heeft een (behoorlijk) prijskaartje van €722. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de achtergrond op koningin Máxima's telefoon

Prinses Amalia

Zo te zien hebben de prinsessen steeds meer een vinger in de pap als het gaat om hun eigen styling. Amalia kiest voor de gelegenheid niet voor een (lange) jurk zoals normaal, maar voor een business chic-look. Haar Tommy Hilfiger-jasje combineert ze met een simpele zwarte broek en hoge hakken van Guess - dat dan weer wel. 

Prinses Alexia

Alexia kiest normaal gesproken eerder voor een jurk dan voor een broek, maar treedt vandaag in de voetsporen van haar grote zus. Haar groene broek met wijd uitlopende pijpen is 'gewoon' verkrijgbaar bij Zara, één van haar favoriete Spaanse modeketens. Waar de top met de witte pofmouwen vandaan komt, is niet bekend. 

Prinses Ariane

De outfitdetails van prinses Ariane zijn nog niet bekend. Het is onduidelijk of ze zelf is gaan shoppen voor een jurk of dat ze misschien wel in de kast van haar grote zussen heeft gekeken. 

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Koningspaar reageert op weigering miljoenentoelage Amalia: 'Wij steunen haar'

Royaltyverslaggever Annemarie De Kunder vraagt het koningspaar tijdens de fotosessie naar het overlijden van Peter R. de Vries en hoe koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hier als gezin mee omgaan. Je bekijkt de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore