Royalty

Schandaalprins Andrew laat zachte kant zien met cadeau voor Elizabeth

14 juni 2021 17:15
Beeld © Getty Images

De 95-jarige Elizabeth is door haar zoon Andrew (61) verrast op wat de honderdste verjaardag van prins Philip zou zijn geweest. De schandaalprins heeft zijn zachte kant laten zien door zijn moeder opnieuw een puppy te schenken. Dat schrijft 'Metro UK'.

"De hondjes zijn er gekomen om haar op te vrolijken in moeilijke tijden"

Donderdag werd Elizabeths hondenfamilie uitgebreid toen Andrew samen met dochters Eugenie en Beatrice de corgi puppy - de Queens favoriete hondenras - op het paleis afleverde. De naam van het nieuwe gezinslid is nog onbekend.

De pup is in ieder geval een welkome verrassing. Andrew gaf zijn moeder twee jonge hondjes toen prins Philip begin dit jaar in het ziekenhuis werd opgenomen. De prins wilde zijn moeder wat steun bieden en dacht dat twee nieuwe pups haar daarbij konden helpen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Weer verlies voor Queen Elizabeth: vijf maanden oude puppy dood

De puppy Fergus werd slechts vijf maanden oud, waarna Elizabeth - die nog steeds het verlies van haar man moest verwerken - nog meer verdriet kreeg. "De koningin is er kapot van", liet een bron bij Windsor Castle weten aan The Sun. "De hondjes zijn er gekomen om haar op te vrolijken in moeilijke tijden. Iedereen maakt zich zorgen om haar, omdat dit verlies zo kort na het overlijden van haar man prins Philip komt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Queen Elizabeth viert 95ste verjaardag in rouw

Onlangs doken er nooit eerder vertoonde beelden op van Elizabeth en haar Philip. Je bekijkt ze hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore