Royalty

Deze beroemde kids kan Lilibet straks tot haar vriendenkring rekenen

13 juni 2021 11:56 Aangepast: 13 juni 2021 12:01
Beeld © Getty Images

Ze is pas een week oud, maar Lilibet Diana Mountbatten-Windsor kan alvast heel wat bekende kinderen tot haar vriendenkring rekenen. Door de connecties van papa Harry (36) en mama Meghan (39) zit Lilibet als ze wat groter is niet verlegen om speelafspraakjes.

Ze is geboren met blauw bloed, vernoemd naar de koningin van het Verenigd Koninkrijk en behoort met haar status nu al tot Hollywood-royalty. Dankzij de bekende vrienden van Harry en Meghan kan Lilibet later vertellen dat ze op vakantie is geweest met de Clooneys en kerst heeft gevierd met de Fosters of de Blooms. De volgende kinderen zouden zomaar één van haar beste vrienden kunnen worden. 

Alexander en Ella Clooney

Grote kans dat de kleine Lilibet in ieder geval één zomer aan het Comomeer doorbrengt met haar ouders en de Clooneys. Sinds de bruiloft van Harry en Meghan in 2018 is het duidelijk dat ze goed bevriend zijn met George en Amal. Hun tweeling Alexander en Ella, nu vier jaar oud, hebben in Lilbet dus vast een nieuw speelmaatje gevonden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Baby Archie steelt de spotlights van George Clooney

Charlotte Corden

James Corden, de presentator van de Late Late Show, is één van de weinige Britse Hollywood-vrienden die prins Harry rijk is. Hij was bij de bruiloft en wist als één van de eerste programma's een interview met Harry te ontfutselen over het 'giftige' Britse koningshuis. Komt dus goed uit dat de mannen in dezelfde levensfase zitten: Charlotte, de jongste van James, is momenteel drie jaar oud. Als de kinderen samen spelen, kunnen hun Britse vaders het eens rustig hebben over de gekke wereld die Hollywood heet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry openhartig over 'giftige' situatie Megxit bij James Corden

Daisy Dove Bloom

Door een huis in de buurt van de Sussexjes te kopen kunnen Katy Perry en Orlando Bloom zich praktisch buren van Harry en Meghan noemen. In de Armchair Expert-podcast vertelt de prins hoe hij contact onderhoudt met Orlando over de paparazzi bij hen in de buurt. Wie weet worden dat binnenkort berichtjes over een play date tussen Daisy Dove (nu bijna één jaar) en Lilibet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Orlando Bloom hoopt dat eerste woordje van dochter 'papa' is

Alexis Olympia Ohanian

Meghan rekent Serena Williams al jaren tot haar BFF's. Hoewel de hertogin niet meer zo vaak bij Serena's tenniswedstrijden te zien is, zijn ze nog altijd goed bevriend. Ze hebben zelfs een tijdje in hetzelfde postcodegebied - 90210, Beverly Hills - gewoond voordat Harry en Meghan in hun huis in Montecito trokken. De kans is groot dat de 3-jarige Alexis en de kleine Lilibet straks met elkaar optrekken als hun moeders elkaar weer opzoeken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Serena Williams neemt het op voor 'onbaatzuchtige' vriendin Meghan

Rennie Foster

Volgens bronnen hebben Meghan en Harry de kerst samen met producent David Foster en zangeres Katherine McPhee gevierd in Los Angeles. En als we de geluiden mogen geloven, is die de kerstviering bij de Fosters de komende decembermaand voor herhaling vatbaar. David zou namelijk als een vader voor Harry zijn. Toevallig heeft het koppel drie maanden geleden een dochter verwelkomd: Rennie. Een potentiële BFF voor Lilibet, dus. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Documentaire over muziekproducent David Foster in de maak

Royaltydeskundige Marc van der Linden vertelt je in deze video alle ins en outs over de geboorte van Lilibet. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore