Royalty

Pasgeboren dochter Lili duikt op in kinderboek Meghan Markle

08 juni 2021 11:30 Aangepast: 08 juni 2021 11:53

Hoewel prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) nog geen foto hebben gedeeld van hun kersverse dochter Lili, staat het meisje al wel in het kinderboek van haar moeder. In 'The Bench', dat dinsdag is uitgekomen, is een illustratie van haar te zien, schrijven Britse media.

Op de tekening houdt Meghan, gehuld in een een wit T-shirt en spijkerbroek, de baby vast. Ook Lili's grote broer Archie (2) en vader Harry staan getekend in het kinderboek.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Britse royals feliciteren Harry en Meghan met geboorte dochter

Het eerste boek van de hertogin van Sussex gaat over de bijzondere relatie tussen een vader en zoon, gezien door de ogen van een moeder. The Bench is voortgevloeid uit een gedicht dat Meghan in 2019 als vaderdagcadeau aan Harry gaf, een maand na de geboorte van Archie. Illustrator Christian Robinson maakte de tekeningen bij het verhaal.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Harry en Meghan vragen om donaties na geboorte Lili

Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, zoals haar volledige naam luidt, werd vrijdag geboren in het Santa Barbara Cottage Ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Harry en Meghan maakten de komst van hun tweede kindje zondag bekend. Voor haar geboorte werd er al volop gespeculeerd over de naam van het meisje.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore