Royalty

Babynieuws: prinses Beatrice in verwachting van eerste kindje

19 mei 2021 11:36 Aangepast: 19 mei 2021 13:54
Huwelijk prinses Beatrice Beeld © Getty Images

Babynieuws bij de Britse royals! Prinses Beatrice (32) is in verwachting van haar eerste kindje met haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi (38).

"Beide families zijn enorm blij met het nieuws"

Het Britse koningshuis maakt het nieuws bekend via Instagram. 'Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi kondigen verheugd aan dat ze deze herfst een kindje verwachten', valt er te lezen. 'De koningin is ingelicht en beide families zijn enorm blij met het nieuws.' Het koppel stapte vorig jaar juli in het huwelijksbootje. De ceremonie werd, in tegenstelling tot we gewend zijn van de Britse royals, behoorlijk kleinschalig gehouden door de coronapandemie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Beatrice stuurt fans handgeschreven bedankbriefjes

Beatrice werd onlangs ook tante, nadat haar zus prinses Eugenie haar eerste kindje verwelkomde. Eugenie werd op 9 april moeder van haar zoontje August, die ze kreeg met haar echtgenoot Jack Brooksbank. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prinses Eugenie trakteert volgers op niet eerder vertoonde kiekjes van zoon August

Gelukkig zorgt de baby boom bij de prinsessen voor positief nieuws, na de akelige berichten over hun vader prins Andrew. De zoon van koningin Elizabeth wordt al jaren beschuldigd van wangedrag en zijn dochters lijken zijn excuusjes ook niet meer te geloven:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore