Royalty

Jarige Máxima aan Matthijs: 'Vóór corona reisde ik te veel'

17 mei 2021 07:55 Aangepast: 17 mei 2021 14:46
Beeld © Getty Images

Koningin Máxima (50) is blij dat ze mede dankzij corona de afgelopen periode meer tijd heeft kunnen doorbrengen met haar gezin. Dat zegt ze in het interview met Matthijs van Nieuwkerk (60) dat vanwege haar vijftigste verjaardag vanavond wordt uitgezonden.

"Ik ben ook ergens stiekem een beetje blij dat ik minder moet reizen"

"Ik moet zeggen: ik reisde een beetje te veel voor corona. Ik ben ook ergens stiekem een beetje blij dat ik minder moet reizen", aldus Máxima. "Zeker nu er ook twee kinderen uit huis gaan. Dat ik die tijd heb gehad met ze, daarvoor ben ik echt zo dankbaar." Prinses Amalia neemt na haar eindexamen een tussenjaar en Alexia gaat na de zomer een opleiding doen in Wales.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Willem-Alexander maakt prachtige foto's van Máxima

In het interview met Matthijs vertelt Máxima over haar leven, de liefde en het werk. Het gesprek wordt maandagavond om 20.30 uur op NPO 1 uitgezonden. Máxima kan haar vijftigste verjaardag maandag vanwege corona niet groot vieren. Ze krijgt wel een velletje postzegels voor haar verjaardag. Ook bracht de Rijksvoorlichtingsdienst zondag drie nieuwe foto's van haar naar buiten, die zijn gemaakt door de koning.

Bekijk hieronder de eerste beelden van het interview van vanavond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zien: de eerste beelden van Matthijs' interview met Máxima

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore