Royalty

Door deze hobby van prins Louis kan Kate hem niet meer bijhouden

07 mei 2021 17:19
Beeld © Getty Images

De Cambridges lijken de goede weg in te slaan met de lancering van hun YouTube-kanaal. Kate (39) gebruikt het platform nu om gesprekken te delen rondom haar Hold Still-project. In een ontroerende video is ze bijzonder open over haar jongste zoon, Louis.

"Louis wordt zo groot nu"

De hertogin heeft met het project een bijzondere actie op touw gezet. In samenwerking met de Britse National Portrait Gallery heeft Kate een speciale fotowedstrijd gelanceerd. De kiekjes moeten een beeld geven van het gevoel en de angst van het Britse volk in deze moeilijke tijden. Afgelopen najaar sprak ze met de deelnemers.

In gesprek met de 4-jarige Mila, die momenteel behandeld wordt voor kanker, vertelt ze over Louis, die onlangs drie jaar is geworden. "Louis wordt zo groot nu en hij beweegt zo snel", vertelt ze. Zijn nieuwste hobby is zijn step. "Hij is erg snel. Ik kan hem niet eens bijhouden." Ook is hij gek op de loopfiets waarop hij onlangs gefotografeerd is door zijn moeder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jarige prins Louis (3) straalt op nieuwe foto die door Kate gemaakt is

Rondracen op de step is niet de enige hobby van Louis. Alle kinderen van William en Kate leren paardrijden voor hun overgrootmoeder. Charlotte rijdt bijvoorbeeld al sinds ze 17 maanden oud is. Ze zou het zo leuk vinden, dat er al gespeculeerd wordt over olympische ambities. Queen Elizabeth rijdt al haar hele leven en zodra de kinderen aankomende zomer met haar tijd doorbrengen op haar landgoed in Schotland, helpen ze een handje mee in de stallen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kindjes prins William leren paardrijden voor Queen Elizabeth'

Zoals ieder huwelijk verloopt ook het huwelijk van William en Kate met ups en downs. De afgelopen tien jaar hebben ze heel wat meegemaakt met Megxit als recent dieptepunt. Heeft dat invloed gehad op hun relatie? Royaltydeskundigen vertellen het in onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore