Royalty

Koningin Máxima krijgt eigen postzegel voor 50ste verjaardag

07 mei 2021 13:03
Beeld © ANP

De slingers worden bijna opgehangen in Paleis Huis ten Bosch, want Máxima viert op 17 mei haar vijftigste verjaardag. Ter ere van deze mijlpaal krijgt de koningin haar eigen postzegel, net zoals Willem-Alexander vier jaar geleden.

Wie na de 17de een brief op de post doet, kan de post frankeren met onze eigen koningin. Het postzegelvel van Máxima heeft een opvallende indeling: zo is het zwart-witportret twee keer zo groot als de kleurenfoto's. De zwart-witfoto van de jonge Máxima is een privéfoto, de andere vier foto's zijn gemaakt door fotograaf Robin Utrecht. 

Het postzegelvel met de vijf postzegels van koningin Máxima is vanaf 17 mei verkrijgbaar bij Bruna-winkels en via de website van PostNL. De postzegels zijn bedoeld voor post tot en met 20 gram. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koningin Máxima betrapt op online shoppen tijdens Zoom-meeting

De 50ste verjaardag van koningin Máxima viert RTL Boulevard op zondag 16 mei. Tijdens de special RTL Boulevard: Máxima 50 jaar duiken royaltydeskundigen Justine Marcella en Marc van der Linden in het leven van onze koningin: van haar jeugd tot haar rol als populairste lid van het Koninklijk Huis.

Fashiondeskundige Nikkie Plessen en beautydeskundige Leco van Zadelhoff nemen Máxima’s koninklijke verschijning door de jaren heen nog eens onder de loep. Bridget Maasland en Luuk Ikink nemen de presentatie op zich. 

RTL Boulevard: Máxima 50 jaar is zondag 16 mei om 21.25 uur te zien bij RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Máxima neemt kijkje in Amsterdamse Stadsschouwburg

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore