Royalty

William en Kate lanceren YouTube-kanaal: 'Wees voorzichtig met wat je zegt!'

05 mei 2021 18:53
Beeld © Getty Images

Nu prins William (38) en zijn vrouw Kate (39) tien jaar getrouwd zijn, zijn ze klaar voor de volgende stap in hun werkende leven. De hertog en hertogin van Cambridge lanceren een eigen YouTube-kanaal, waardoor het publiek waarschijnlijk een beter kijkje in hun leven krijgt.

"Wees nu wel voorzichtig met wat je zegt, want deze mensen filmen nu"

Onder het mom 'beter laat dan ooit' zetten de Duke en Duchess vanaf nu hun eerste stappen in de YouTube-wereld. Het nieuws kondigen ze aan met - uiteraard - een video op hun (andere) socialmediakanalen. "Wees nu wel voorzichtig met wat je zegt, want deze mensen filmen nu", waarschuwt William grappend in het eerste fragment. "Ik weet het", lacht Kate. Met de lancering van hun videokanaal laten de Britse royals zien dat ze serieus bezig zijn met het moderniseren van het koningshuis. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kindjes prins William leren paardrijden voor Queen Elizabeth'

Tien jaar geleden luidden de huwelijksklokken voor William en Kate. In het afgelopen decennium is veel gebeurd. Met de geboortes van hun kinderen als hoogte- en Megxit als dieptepunt. In hoeverre heeft het vertrek van Harry en Meghan uit het Britse koningshuis invloed gehad op het huwelijk van de Cambridges? Royaltydeskundigen vertellen erover in onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan Markle: 'Kate maakte mij aan het huilen, niet andersom'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore