Ga naar de inhoud
Royalty

Indringer valt villa prins Harry en Meghan Markle binnen

Harry en Meghan Beeld © ANP

Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) krijgen nog een tegenslag te verwerken. Nadat het koppel in hun interview met Oprah Winfrey (67) lieten weten dat Buckingham Palace hun bewaking niet meer zou vergoeden, is een indringer hun miljoenenvilla in Santa Barbara maar liefst twee keer binnengevallen, meldt 'TMZ'.

Het Britse koningshuis besloot na Harry en Meghans vertrek naar Canada vorig jaar hun bewaking terug te roepen naar het Verenigd Koninkrijk. Het stel verhuisde vervolgens naar Californië en kondigde aan terug te stappen als 'senior' leden van de monarchie. Tijdens het interview met Oprah vertelde de prins al dat het onwaarschijnlijk duur is om fulltime beveiligd te worden. Het blijkt wel écht nodig te zijn. TMZ meldt namelijk dat de villa van het stel tot twee keer toe is binnengedrongen door een inbreker. 

Wat
Lees ook:
Wat is er allemaal gebeurd sinds het Oprah-interview met Harry en Meghan?

Bronnen melden aan TMZ dat de 37-jarige Nickolas Brooks twee keer is gesignaleerd op het terrein van de Hertog en Hertogin van Sussex in Montecito, Californië. Het gebeurde vorig jaar voor het eerst tijdens de kerstdagen. De site laat weten dat Nickolas die keer is vrijgelaten met een waarschuwing, maar dat hij op Tweede Kerstdag wéér kwam opdagen en uiteindelijk in de boeien is geslagen. De 37-jarige wacht nu zijn proces af. 

Prins
Lees ook:
Prins William reageert op interview Harry en Meghan

Nickolas zou helemaal vanuit Ohio naar Californië zijn gereden om het huis te bezoeken. Het is nog altijd onduidelijk wat hij wilde van Harry en Meghan. Bovendien is het onbekend of het stel tijdens de inbraken aanwezig was. Hoewel het met een sisser afloopt, benadrukt het Harry's angst voor de veiligheid van zijn gezin. De Britse prins liet in het Oprah-interview namelijk weten dat er significante gevaren bijkomen wanneer zijn vrouw, hun zoon Archie en hij niet beveiligd worden. 

In Amerika was men over het algemeen lovend over Harry en Meghans interview met Oprah, maar in het Verenigd Koninkrijk ging het er anders aan toe. De kijkers waren behoorlijk verdeeld na de special, zoals te zien is in de video hieronder. 

Dit zijn de reacties uit Engeland op interview Harry en Meghan

06:26