Royalty

Híer zie je vanavond al het interview met Harry en Meghan

08 maart 2021 15:14 Aangepast: 08 maart 2021 15:58
Meghan Markle Beeld © Getty Images

Vannacht om 02.00 uur Nederlandse tijd zond de Amerikaanse zender CBS het veelbesproken interview van Oprah Winfrey (67) met Harry en Meghan uit. In Nederland is het nu al iconische gesprek aanstaande dinsdag te zien. Wie niet zo lang wil wachten kan zijn geluk op bij onze zuiderburen.

"Ik kan niet zeggen wie dat is, want ik denk dat het heel schadelijk voor het koningshuis zal zijn"

De Belgische zender Eén, die in Nederland gewoon te ontvangen is, zendt het interview namelijk vanavond om 21.22 uur al uit. In het onthullende interview doet het stel een meer dan openhartig boekje open over de koninklijke familie. Tijdens de eerste helft gaat Oprah in gesprek met Meghan, vervolgens sluit ook prins Harry aan om het geslacht van hun aanstaande kindje bekend te maken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan Markle: 'Kate maakte mij aan het huilen, niet andersom'

Een van de meest opvallende uitspraken tijdens het interview met Oprah kwam van Meghan. Ze vertelde dat er zeker één lid binnen het Britse koningshuis was die zich tijdens haar zwangerschap zorgen maakte over de huidskleur van hun zoontje Archie. "Ik kan niet zeggen wie dat is, want ik denk dat het heel schadelijk voor het koningshuis zal zijn."

Een andere onthulling die het stel doet is dat ze drie dagen vóór hun officiële huwelijk al trouwden. De twee gaven elkaar drie jaar geleden op 19 mei het jawoord en de hele wereld keek toe. "Niemand weet dit, maar in werkelijkheid trouwden we drie dagen eerder tijdens een eenvoudige ceremonie. We wilden dat het een moment voor ons tweeën was." 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

'Wel degelijk bonje tussen prins William en prins Harry'

Ruim een jaar geleden maakten Harry en Meghan bekend dat zij een stapje terug doen als senior members van het Britse koningshuis. Vorige maand werd duidelijk dat die zogenoemde Megxit definitief is. Wat je nog meer moet weten voorafgaand aan het interview vind je in dit artikel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore